Consultancy

Bright Futures heeft diverse consultancy trajecten uitgevoerd. Bekijk hier voor welke klanten.

Onder de opdrachtgevers waren o.a. Accell IT Services, Zorgservice XL, Alliander Telecom, Allegro Automatiseringsdiensten, ONVZ, Liandon, Trevin en het KLPD.

Accell IT Services

Het borgen van de samenwerking tussen procesmanager, proceseigenaar, product owner, key user en in- en externe competence centers voor functioneel-, applicatief- en technisch beheer in de (internationale) IV-organisatie door middel van workshops, agile methoden (scrum) en vereenvoudige ITIL en BiSL procesmodellen.

 Zorgservice XL

Transformatie van de IT afdeling naar een IV (regie-)organisatie door het outsourcen van de ERP applicatiebeheer-, IT werkplekbeheer en IT Servicedesk. Inrichting van de IM Control Organization voor grip op de Service Delivery.

Alliander Telecom

Consultancy op- en mede uitvoeren van- inrichtingsactiviteiten voor ‘Service Provider-functie’ bij netwerk operator Alliander Telecom.

Allegro Automatiseringsdiensten

Optimaliseren bedrijfsvoering op aandachtsgebieden via het makkelijk te implementeren ‘Bright Futures 8-stappenplan’. In workshops met klant, eenvoudig te gebruiken gereedschappen opgeleverd waarmee de werkwijze (samenstel van procesafhandeling, mens-inzet en toolgebruik) geoptimaliseerd werd. E.e.a afgehecht door voortgaande processturing te verankeren in de werkwijze van deze organisatie.

ONVZ

Scan opgeleverd van de kwaliteit van het leveren van Informatie Voorziening (IV) ten behoeve van de bedrijfsvoering en een voorstel opgeleverd tot het nader inrichten van een IV-regie organisatie vanuit het gekozen beleid van ‘outsourcing van ICT-supply activiteiten waar mogelijk/nuttig’.